Massief parket 2017-02-06T13:27:37+00:00

Parket soorten

Hieronder een paar soorten massieve parket

 

Afwerkingsproducten

Aqua Devo Natural
nieuwe lijn producten voor parket en planken vloeren.

Aqua Devo Natural Parquet Color
  • Nieuwe kleuren met echte kleurstoffen.
Aqua Devo Natural Parquet Finish
  • Stompmatte onzichtbare parketlak blekend mat.
  • Matte parketlak met de natuurlijke uitstraling van een geoliede vloer.
Aqua Devo Natural Parquet Polish
  • Unieke matte polish voor bescherming van afwerklagen.

Devomat Industries heeft een stevige reputatie verworven in afwerkingproducten voor parket en plankenvloeren. Voor de lijn Aqua Devo Natural werden kosten noch moeite gespaard om deze reputatie nog te verstevigen.

Aqua Devo Natural Parquet Colors

Cerusé wit, schaduwgrijs, antiek eiken, rookgrijs, jatoba, donker eik en ebben.

ImageImageImageImageImageImageImage

Deze zeven sterke trendkleuren scheppen de sfeer die men vandaag zoekt.

ImageEen nieuwe dynamiek in kleur! Ze worden bijzonder aanbevolen voor het gemakkelijk en eigentijds kleuren van parket en plankenvloeren. Aqua Devo Natural Colors zijn binnen ook toepasbaar op houten deuren en ramen, houten plafonds, meubelen, enz. Aqua Devo Natural Parquet Color bevat echte kleurstoffen, die volgens een uniek procédé worden verwerkt tot een verfijnde watergedragen kleurtint. Bij het aanbrengen vloeit Aqua Devo Natural Parquet Color gemakkelijk in elkaar en daarom krijgt men geen zogenoemde ‘aanzetten’. Aqua Devo Natural Parquet Color, op waterbasis, is uitermate geschikt voor het kleuren van parketplanken en plankenvloeren, met v-groef, en ook voor gewone plankenvloeren. Minder geschikt voor grote oppervlakten van o.a. visgraatparket, lamellenparket, mozaïekparket, enz.

Aqua Devo Natural Parquet Finish

Devomat Industries is erin geslaagd om twee matte afwerkingproducten te ontwikkelen die sterk door de markt gevraagd worden.

We onderscheiden:

Aqua Devo Natural Parquet Finish | blekend mat

ADN-blekendmat-kleinEen blekende, matte, reukloze en slijtvaste ééncomponent PU/Acryl afwerking voor parket en plankenvloeren. Deze “onzichtbare” matte verzegeling geeft geen kleurverandering, storende glans of reflectie. Door toepassing van Aqua Devo Natural Parquet Finish “blekend mat onzichtbaar” behoudt de houten vloer zijn “natuurlijk aspect”. Op donkere houtsoorten en houten vloeren die eerst gekleurd worden ontstaat een zichtbaar “Color Wash Effect”. Aqua Devo Natural Parquet Finish blekend mat kan gebruikt worden als grondlaag en eindlaag. Men kan direct op het blote hout werken of eerst kleuren met Aqua Devo Natural Parquet Color.

Aqua Devo Natural Parquet Finish | mat geolied aspect

ADN-geolied-kleinEen matte, reukloze, ééncomponent PU/Acryl afwerking voor houten vloeren. Devomat Industries is erin geslaagd om een matte parketvernis/lak te ontwikkelen, die het comfort van een geverniste vloer biedt met het uitzicht van een vloer die met olie werd afgewerkt! De transparante, slijtvaste en vlekbestendige afwerking, met mat geolied aspect, geeft parket en plankenvloeren een bijzondere uitstraling onder elke kijkhoek. In combinatie met Aqua Devo Natural Parquet Color, aangebracht in één of meerdere lagen en eventueel nagewreven met doek, wordt een stompmatte heldere kleurverzegeling bekomen.

Aqua Devo Natural Parquet Finish | grijzend mat

ADN-geolied-kleinGrijzende, matte, reukloze en slijtvaste ééncomponent PU/Acryl afwerking voor plankenparket en traditionele plankenvloeren. Deze elastische en verzegelende afwerking geeft een “vergrijzend aspect” aan houten vloeren die niet gekleurd zijn, en een “color wash effect” op donkere houtsoorten en houten vloeren die gekleurd worden met Aqua Devo Natural Parquet Color. Devo Natural Parquet Finish grijzend mat is binnen ook toepasbaar op houten deuren, meubelen, plafonds, enz.

Aqua Devo Natural Parquet Finish | satijn

ADN-geolied-kleinReukloze, ééncomponent PU/Acryl afwerking voor parket en plankenvloeren. Transparante, slijtvaste en elastische afwerking, die de parketvloer verzegelt, geeft een “satijnglans” met het comfort van een geverniste vloer. De vloer kan eerst gekleurd worden met Aqua Devo Natural Parquet Color. Ook nog binnen toe te passen op houten deuren, meubelen, plafonds en andere poreuze ondergronden.

Aqua Devo Natural Parquet Finish “blekend mat”, “geolied aspect”, “satijn” en “grijzend mat” zijn 100% watergedragen polyurethaanlak/vernissen. Hoogstaande kwaliteit in slijtvastheid en gebruikscomfort. Eigentijds in uitzicht!

Aqua Devo Natural Polish | Mat – onderhoud

ImageVoor periodiek onderhoud wordt Aqua Devo Natural Polish | Mat aanbevolen. Deze matte polish (vernieuwer) is uniek in matheid en versterkt en beschermt de afwerklagen Aqua Devo Natural Parquet Finish.